«صبح فردیس»/ فرماندار فردیس:
نظارت بر پختوقیمت نان باید مستمرودقیق باشد

فرماندار فردیس گفت: با توجه به اهمیت نان در سبدغذایی مردم، متولیان امر باید هرچه بیشتر و بهتر در روند پخت، بهداشت و کنترل قیمتهای نان در سطح شهرستان دقت کنند.
به گزارش خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «صبح فردیس»؛ جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان فردیس به ریاست حسین شیزرپور فرماندار شهرستان و با حضور معاون برنامهریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری و اعضای این کار گروه در محل سالن جلسات شهدای شهرستان فردیس فرمانداری برگزار شد.
در این جلسه مهمترین موضوعات مرتبط با تأمین، توزیع و بازرسی آرد و نان مورد بررسی قرار گرفت و راهکارهایی جهت بهبود وضعیت نان و ارتقاء کیفیت آن مطرح شد، همچنین برنامهریزی برای کنترل بازار و جلوگیری از کمبود یا افزایش غیرمتعارف قیمتها از دیگر محورهای مورد بحث بود.
حسین شیزرپور در این جلسه با تأکید بر اهمیت نان بهعنوان کالای اساسی معیشتی و نقش کلیدی صنف نانوا در تأمین رفاه عمومی، خواستار تشدید بازرسیها، نظارت دقیق بر مراحل تولید و عرضه نان، و برخورد قانونی با تخلفات احتمالی شد، وی بر ضرورت رعایت شاخصهای بهداشتی، حفظ کیفیت مطلوب پخت و تثبیت قیمتهای مصوب تأکید کرد.
رئیس کارگروه شورای آرد و نان شهرستان با توجه به اهمیت نان در سبدغذایی مردم افزود: متولیان امر باید هرچه بیشتر و بهتر در روند پخت، بهداشت و کنترل قیمتهای نان در سطح شهرستان دقت و توجه کنند، از اولویتهای مهم حقوق شهروندان استفاده از موادغذایی با کیفیت است که در این راستا مسئولان اجرایی باید نظارت و بررسی بیشتری در بازار داشته باشند.
فرماندار شهرستان ضمن تقدیر از تلاشهای شبانهروزی و بدون وقفه واحدهای نانوایی، اظهار داشت: در روزهای خاص و حساس بهویژه دوازده روز جنگ اخیر، این قشر زحمتکش با تمام توان در کنار مردمایستادند و خللی در خدماترسانی وارد نشد.
وی افزود: همانگونه که دیگر اصناف متعهد در میدان بودند، نانوایان نیز در کنار مردم قرار گرفتند تا کوچکترین خللی در تأمین قوت روزانه شهروندان به وجود نیاید، این رویکرد مسئولانه، نشانگر روح همدلی و همکاریست که باید در همه سطوح تقویت گردد.
فرماندار شهرستان فردیس ضمن قدردانی از تلاش و همکاری اعضای کارگروه در مدیریت و نظارت بر تأمین و توزیع آرد در شرایط ویژه، بر ضرورت استمرار این اقدامات تأکید کرد و گفت: برنامهریزی و نظارت دقیق بر نحوه پخت و توزیع نان و برخورد قانونی با نانوایانی که خارج از شبکه آرد توزیع میکنند، در بهبود وضعیت کیفی و کمی آرد بسیار مؤثر است.
این کارگروه به منظور حفظ حقوق مصرفکنندگان و حمایت از نانوایان و تولیدکنندگان نان به صورت مستمر تشکیل میشود.
در این جلسه مهمترین موضوعات مرتبط با تأمین، توزیع و بازرسی آرد و نان مورد بررسی قرار گرفت و راهکارهایی جهت بهبود وضعیت نان و ارتقاء کیفیت آن مطرح شد، همچنین برنامهریزی برای کنترل بازار و جلوگیری از کمبود یا افزایش غیرمتعارف قیمتها از دیگر محورهای مورد بحث بود.
حسین شیزرپور در این جلسه با تأکید بر اهمیت نان بهعنوان کالای اساسی معیشتی و نقش کلیدی صنف نانوا در تأمین رفاه عمومی، خواستار تشدید بازرسیها، نظارت دقیق بر مراحل تولید و عرضه نان، و برخورد قانونی با تخلفات احتمالی شد، وی بر ضرورت رعایت شاخصهای بهداشتی، حفظ کیفیت مطلوب پخت و تثبیت قیمتهای مصوب تأکید کرد.
رئیس کارگروه شورای آرد و نان شهرستان با توجه به اهمیت نان در سبدغذایی مردم افزود: متولیان امر باید هرچه بیشتر و بهتر در روند پخت، بهداشت و کنترل قیمتهای نان در سطح شهرستان دقت و توجه کنند، از اولویتهای مهم حقوق شهروندان استفاده از موادغذایی با کیفیت است که در این راستا مسئولان اجرایی باید نظارت و بررسی بیشتری در بازار داشته باشند.
فرماندار شهرستان ضمن تقدیر از تلاشهای شبانهروزی و بدون وقفه واحدهای نانوایی، اظهار داشت: در روزهای خاص و حساس بهویژه دوازده روز جنگ اخیر، این قشر زحمتکش با تمام توان در کنار مردمایستادند و خللی در خدماترسانی وارد نشد.
وی افزود: همانگونه که دیگر اصناف متعهد در میدان بودند، نانوایان نیز در کنار مردم قرار گرفتند تا کوچکترین خللی در تأمین قوت روزانه شهروندان به وجود نیاید، این رویکرد مسئولانه، نشانگر روح همدلی و همکاریست که باید در همه سطوح تقویت گردد.
فرماندار شهرستان فردیس ضمن قدردانی از تلاش و همکاری اعضای کارگروه در مدیریت و نظارت بر تأمین و توزیع آرد در شرایط ویژه، بر ضرورت استمرار این اقدامات تأکید کرد و گفت: برنامهریزی و نظارت دقیق بر نحوه پخت و توزیع نان و برخورد قانونی با نانوایانی که خارج از شبکه آرد توزیع میکنند، در بهبود وضعیت کیفی و کمی آرد بسیار مؤثر است.
این کارگروه به منظور حفظ حقوق مصرفکنندگان و حمایت از نانوایان و تولیدکنندگان نان به صورت مستمر تشکیل میشود.
انتهای خبر/
توسط
الهه ملاحسینی