مطلوب ترین فاصله بین افطار و شام

دبیر انجمن تغذیه استان البرز گفت: روزه داران بین شام و افطار یک ساعت فاصله ایجاد کنند.
به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری 《صبح فردیس 》 به نقل از خبرگزاری صداو سیما، احدی با تاکید بر رعایت ساعت صرف افطار و شام گفت: روزه داران بین شام و افطار یک ساعت فاصله ایجاد کنند.
دبیر انجمن تغذیه استان افزود: روزه داران روزه خود را باید با چای بسیار کمرنگ، نان، پنیر، گردو وخرما باز کنند.
وی گفت: برای این که روزه داران دچار نفخ و سوء هاضمه نشوند خوردن غذاهایی از قبیل: حلیم کم چرب و بدون روغن، آش، فرنی توصیه میشود.
وی خاطرنشان کرد: روزهداران تا مدتی پس از افطار، از خوردن مایعات خنک اجتناب کنند تا دچار مشکلات گوارشی نشوند.
دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: داشتن برنامه غذایی متعادل و متنوع در ماه رمضان باعث میشود تا روزه داران بتوانند با سلامتی این دوره را به پایان برسانند.
احدی در پایان افزود: در ماه رمضان برنامه غذایی افراد را دو وعده اصلی افطار و سحر تشکیل می دهد که بهتر است به ۳ وعده افطار، شام و سحری تقسیم شود.
انتهای خبر/