کارآفرین فردیسی در گفتگو با «صبح فردیس»:
علاقه دوران کودکی من را کارآفرین کرد
کارآفرین فردیسی گفت: ۱۲ ساله بودم که با توجه به علاقه خود تصمیم گرفتم که به طور جدی آشپزی را بیاموزم و اکنون رئیس انجمن آشپزان ایران هستم و افراد زیادی را به اشتغالزایی رساندم.
رویا اسدیان نائبرئیس انجمن آشپزان و سرآشپزان استان تهران است، این مدیر متخصص به مدت چهار سال است که فعالیت خود را به عنوان مدیر آموزشگاه در استان البرز مخصوصاً شهرستان فردیس آغاز کرده و مجموعهایشان تنها آموزشگاهی است که به صورت رسمی در فردیس فعالیت میکند. وی همچنین یکی از اساتید دانشگاهامیرکبیر و مدرس رشته قنادی است. ایشان حدود ۱۲ سال است که در رشته آشپزی و قنادی به صورت تخصصی در حوزه آموزش به صورت خلاقانه و با رعایت استانداردهای لازم جهد و تلاش میکند.
رویا اسدیان در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح فردیس» با اشاره به نحوه شروع کار خود در عرصه آشپزی عنوان کرد: من از کودکی به آشپزی علاقه زیادی داشتم زیرا آشپزی را مانند جادویی تصور میکردم که میتوانست به هر جسم بیروحی، روح دهد و طعمهایی را به وجود آورد که زبان مشترک تمام انسانهای روی زمین است.
کارآفرین فردیسی ادامه داد: نخستینبار ۱۲ ساله بودم که با توجه به علاقه خود تصمیم گرفتم که به طور جدی آشپزی را بیاموزم، پس در کلاسهای آشپزی شرکت کردم و حتی برای یادگیری بیشتر و دقیقتر به خارج از کشور رفتم و مهارت آشپزی و قنادی را به صورت تخصصی فراگرفتم و در ادامه مسیر دست به دست سرنوشت دادم و به سمت علاقهام حرکت کردم و هم اکنون هم طبق رسالت کاریام، مهارتم را به علاقهمندان یاد میدهم.
وی با اشاره به افتخاراتش در زمینه آشپزی و آموزش آن گفت: به لطف خدا من در حوزه کاری خودم توانستم به افتخارات زیادی دست پیدا کنم از جمله برگزاری مسابقات متعدد آشپزی و قنادی در سطح شهرستان، استان و حتی کشور، دستیابی به مدرک مربی مدرس بینالمللی اما بزرگترین افتخار من آموزش هنرجویانی است که هر کدام در زمینه کاری خودشان شاخص هستند و از این افتخاری بالاتر ندارم.
اسدیان با اشاره به رشتههای تعلیم داده شده در آموزشگاه گفت: در آموزشگاه ما تمامی رشتههای مدیریت آشپزی، قنادی، هتلداری و زیرشاخههای آن با ارائه مدارک بینالمللی تعلیم داده میشود و رشتههای قنادی و آشپزی به صورت ترمی و فردی برگزار میشود که دورههای ترمی دو و یا سه ماهه است و در آموزش فردی، در مدت زمان سه ماه کلیه نکات صحیح پخت و پز و اصول صحیح آشپزی که ارتباط مستقیمی با سلامت فرد دارد، تدریس میشود.
وی افزود: ما با مدارس و دانشگاهها نیز ارتباط مستمر داریم و در این زمینه دانشآموزانی که رشتههای کار و دانش و فنی و حرفهای را انتخاب رشته میکنند، برای اخذ دیپلم مدارس باید واحدهای عملی را در آموزشگاه ما طی کنند. سپس جهت ادامه تحصیل و مدارج بالاتر وارد دانشگاه شوند و به طور کلی آشپزی، علمی است که هر فرد باید به صورت اصولی آموزش ببینند.
کارآفرین فردیسی با اشاره به اهداف و آموزشگاه خود در زمینه آشپزی گفت: اهتمام و تلاش ما در آموزشگاه صنایع غذایی و علوم تغذیه بر فرهنگسازی و آموزش آشپزی میباشد و سعی میکنیم که دیدگاه و ذهنیت مردم نسبت به رشتههای قنادی درآمدمحور باشد، چراکه با یادگیری آن به صورت تخصصی وارد عرصه کار شده و بدین طریق میتوانند عایدی بسیار بالایی حاصل نمایند.
وی ادامه داد: آموزشگاه صنایع غذایی و علوم تغذیه، میتواند راهی برای کسب درآمد خانوادهها باشد، رشتههای آشپزی و قنادی برای هر کشور پتانسیل یک سوم درآمدزایی را دارند زیرا نیاز ذاتی بشر به تغذیه است و هر فردی بعد از تعلیم و دریافت مدارک لازم، میتواند وارد دنیای تجارت شده و حتی در منزل خود کترینگ داشته باشد و یا در کافهها و رستورانپها تجارت انجام دهد. کسانی که به سلامت خود اهمیت میدهند، میتوانند به رشتههای آشپزی بپردازند و بازخورد مثبت آموزش و تغذیه سالم را در زندگی خود مشاهده نمایند.
بانوی کارآفرین فردیسی به علاقمندان رشته آشپزی و قنادی توصیه کرد: علاقههای خود را دنبال کنید و تا پای جان به آنها پایبند باشید، هیچ وقت ناامید نشوید، همیشه به آینده خوشبین باشید، آینده مورد علاقه خود را هر شب تصور کنید، در ذهن خود به دور اهداف خود دیوار بکشید زیرا این اهداف منحصر به شخص شما است و از همه مهمتر برای رسیدن به آن تلاش کنید و آن را به صورت اصولی و تخصصی یاد بگیرید زیرا در صورتی موفق میشوید که از رقیبان خود بالاتر باشید.
اسدیان در پایان خاطرنشان کرد: برای تمام هنرجویان عزیز خودم و تمام علاقمندان به رشته آشپزی و قنادی آرزوی موفقیت میکنم وامیدوارم که هر کدام به هدفشان برسند و به جز این آرزویی ندارم چراکه فکر نمیکنم آرزویی گرانبهاتر از این وجود داشته باشد.
ابوالفضل جانیپور – صبح فردیس
انتهای خبر/
رویا اسدیان در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح فردیس» با اشاره به نحوه شروع کار خود در عرصه آشپزی عنوان کرد: من از کودکی به آشپزی علاقه زیادی داشتم زیرا آشپزی را مانند جادویی تصور میکردم که میتوانست به هر جسم بیروحی، روح دهد و طعمهایی را به وجود آورد که زبان مشترک تمام انسانهای روی زمین است.
کارآفرین فردیسی ادامه داد: نخستینبار ۱۲ ساله بودم که با توجه به علاقه خود تصمیم گرفتم که به طور جدی آشپزی را بیاموزم، پس در کلاسهای آشپزی شرکت کردم و حتی برای یادگیری بیشتر و دقیقتر به خارج از کشور رفتم و مهارت آشپزی و قنادی را به صورت تخصصی فراگرفتم و در ادامه مسیر دست به دست سرنوشت دادم و به سمت علاقهام حرکت کردم و هم اکنون هم طبق رسالت کاریام، مهارتم را به علاقهمندان یاد میدهم.
وی با اشاره به افتخاراتش در زمینه آشپزی و آموزش آن گفت: به لطف خدا من در حوزه کاری خودم توانستم به افتخارات زیادی دست پیدا کنم از جمله برگزاری مسابقات متعدد آشپزی و قنادی در سطح شهرستان، استان و حتی کشور، دستیابی به مدرک مربی مدرس بینالمللی اما بزرگترین افتخار من آموزش هنرجویانی است که هر کدام در زمینه کاری خودشان شاخص هستند و از این افتخاری بالاتر ندارم.
اسدیان با اشاره به رشتههای تعلیم داده شده در آموزشگاه گفت: در آموزشگاه ما تمامی رشتههای مدیریت آشپزی، قنادی، هتلداری و زیرشاخههای آن با ارائه مدارک بینالمللی تعلیم داده میشود و رشتههای قنادی و آشپزی به صورت ترمی و فردی برگزار میشود که دورههای ترمی دو و یا سه ماهه است و در آموزش فردی، در مدت زمان سه ماه کلیه نکات صحیح پخت و پز و اصول صحیح آشپزی که ارتباط مستقیمی با سلامت فرد دارد، تدریس میشود.
وی افزود: ما با مدارس و دانشگاهها نیز ارتباط مستمر داریم و در این زمینه دانشآموزانی که رشتههای کار و دانش و فنی و حرفهای را انتخاب رشته میکنند، برای اخذ دیپلم مدارس باید واحدهای عملی را در آموزشگاه ما طی کنند. سپس جهت ادامه تحصیل و مدارج بالاتر وارد دانشگاه شوند و به طور کلی آشپزی، علمی است که هر فرد باید به صورت اصولی آموزش ببینند.
کارآفرین فردیسی با اشاره به اهداف و آموزشگاه خود در زمینه آشپزی گفت: اهتمام و تلاش ما در آموزشگاه صنایع غذایی و علوم تغذیه بر فرهنگسازی و آموزش آشپزی میباشد و سعی میکنیم که دیدگاه و ذهنیت مردم نسبت به رشتههای قنادی درآمدمحور باشد، چراکه با یادگیری آن به صورت تخصصی وارد عرصه کار شده و بدین طریق میتوانند عایدی بسیار بالایی حاصل نمایند.
وی ادامه داد: آموزشگاه صنایع غذایی و علوم تغذیه، میتواند راهی برای کسب درآمد خانوادهها باشد، رشتههای آشپزی و قنادی برای هر کشور پتانسیل یک سوم درآمدزایی را دارند زیرا نیاز ذاتی بشر به تغذیه است و هر فردی بعد از تعلیم و دریافت مدارک لازم، میتواند وارد دنیای تجارت شده و حتی در منزل خود کترینگ داشته باشد و یا در کافهها و رستورانپها تجارت انجام دهد. کسانی که به سلامت خود اهمیت میدهند، میتوانند به رشتههای آشپزی بپردازند و بازخورد مثبت آموزش و تغذیه سالم را در زندگی خود مشاهده نمایند.
بانوی کارآفرین فردیسی به علاقمندان رشته آشپزی و قنادی توصیه کرد: علاقههای خود را دنبال کنید و تا پای جان به آنها پایبند باشید، هیچ وقت ناامید نشوید، همیشه به آینده خوشبین باشید، آینده مورد علاقه خود را هر شب تصور کنید، در ذهن خود به دور اهداف خود دیوار بکشید زیرا این اهداف منحصر به شخص شما است و از همه مهمتر برای رسیدن به آن تلاش کنید و آن را به صورت اصولی و تخصصی یاد بگیرید زیرا در صورتی موفق میشوید که از رقیبان خود بالاتر باشید.
اسدیان در پایان خاطرنشان کرد: برای تمام هنرجویان عزیز خودم و تمام علاقمندان به رشته آشپزی و قنادی آرزوی موفقیت میکنم وامیدوارم که هر کدام به هدفشان برسند و به جز این آرزویی ندارم چراکه فکر نمیکنم آرزویی گرانبهاتر از این وجود داشته باشد.
ابوالفضل جانیپور – صبح فردیس
انتهای خبر/
توسط
الهه ملاحسینی