حالت تاریک
  • شنبه, 1404/02/06 شمسی | 2025/04/26 میلادی
یادداشت اختصاصی «صبح‌فردیس»؛

شبکه‌سازی نسخه شفابخش امام‌صادق(ع) برای نجات فرهنگ

شبکه‌سازی نسخه شفابخش امام‌صادق(ع) برای نجات فرهنگ

امیر عطاران، عضو شورای فرهنگ عمومی شهرستان فردیس طی یادداشتی نوشت: شبکه‌سازی و انجام کار تشکیلاتی نسخه شفابخش در مکتب امام صادق (ع) برای نجات فرهنگ در عصر کنونی است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «صبح فردیس»؛ امیر عطاران، عضو شورای فرهنگ عمومی شهرستان فردیس، دبیر قرارگاه فرهنگی شهید بهشتی، منتقد و فعال اجتماعی، در یادداشتی نوشت: مقام معظم رهبری فرموده‌اند: «امام صادق (ع) مرد تشکیلات بود. »

یکی از مهم‌ترین اصول در تبلیغ و مدیریت فرهنگی، شبکه‌سازی و کار تشکیلاتی است. در نظام تفکر شیعی و در روش مبارزه ائمه اطهار (ع) با جبهه کفر و نفاق، کار تشکیلاتی، شبکه‌سازی و آموزش نیرو‌ها به‌عنوان راهبردی‌ترین و اثرگذارترین تئوری قابل مشاهده است.

در این میان، سیره و روش امام صادق (ع) را می‌توان در دورانی درک کرد که هجوم افکار و‌اندیشه‌های غیردینی و التقاطی، فضای جامعه را فرا گرفته بود و دشمنان از هر سو به دنبال تفرقه‌افکنی، ایجاد نفاق بین مسلمانان و انحراف آن‌ها از شبکه امامت و ولایت بودند.

دانشگاه، شبکه و سیستم گسترده‌ای که امام صادق (ع) از طریق آموزش علوم مختلف و تربیت شاگردانی زبده پایه‌ریزی کرد، بزرگ‌ترین سازمان ولایی آن دوران را تشکیل داد؛ تا آنجا که شاگردان‌ایشان در سراسر جامعه وارد میدان جنگ فرهنگی شدند و با برگزاری جلسات پرسش و پاسخ، مناظره و گفتگو، در برابر شبهه‌افکنی‌ها‌ایستادگی کرده و به ترویج مفاهیم دینی و اعتقادی پرداختند؛ به گونه‌ای که بنیان‌های نظام سیاسی و حاکمیت باطل را متزلزل ساختند.

آنچه امروز در جامعه ما جریان دارد، بسیار شبیه به دوران آن امام همام است؛ جایی که انواع شبهات و انحرافات شکل گرفته است.

از این رو، باید با الگوگیری از سیره ائمه اطهار (ع) در کار تشکیلاتی، به آنان اقتدا کرد و پذیرفت که کار فرهنگی بدون تشکیلات و نیرو‌سازی، نتیجه‌بخش نخواهد بود. همچنین باید باور داشت که مدیریت فرهنگی، بدون کار تشکیلاتی با محوریت شبکه امامت، به سرانجام نخواهد رسید.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از