حالت تاریک
  • پنج‌شنبه, 1403/09/01 شمسی | 2024/11/21 میلادی

سالاد پپرونی؛ طعم خاص برای عاشقان سالاد

سالاد پپرونی؛ طعم خاص برای عاشقان سالاد

سالاد پپرونی یکی از انواع سالادهای سرد و بسیار خوشمزه است که از ترکیب کاهو با پپرونی، ذرت، خیارشور، سفیده تخم مرغ و... تهیه می‌شود.

گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح فردیس»؛ سالاد‌ها همیشه محبوب‌اند! از پیش غذا گرفته تا مزه کنار غذا همیشه پای سالاد در میان است. اصلا وقتی روی میز یا سفره سالاد نباشد، انگار سفره یک چیز اساسی کم دارد. سالاد‌ها انقدر متنوع و هیجان انگیز و رنگارنگ هستند که تمامی ندارند. مثلا در رستوران‌ها معمولا یک میز مخصوص فقط به سالاد اختصاص دارد که هرکدامشان انگار دارند به شما چشمک می‌زنند. سالاد‌ها در اصل به عنوان پیش غذا سرو می‌شوند، اما بعضی وقت‌ها انقدر چیز‌های خوشمزه و مقوی داخلشان هست که برای خودشان یک پا غذای اصلی به حساب می‌آیند. مثلا اگر سالاد سزار را تنها بخورید، آنقدر سیر می‌شوید که جا برای غذا نمی‌ماند، حالا سالاد ماکارانی که جای خودش را دارد. سالاد‌ها با انواع سبزیجات مثل خیار، گوجه، انواع کلم، کاهو، هویج، خیارشور، زیتون، تخم مرغ، سیب زمینی، فلفل دلمه‌ای، مرغ، قارچ و... تهیه می‌شوند و هرکدام سس‌های مخصوص به خود را دارند. سالاد پپرونی نوعی سالاد سرد بسیار خوشمزه و خوش‌طعم است که از ترکیب کاهو با سوسیس پپرونی، ذرت، خیارشور، سفیده تخم مرغ و... تهیه می‌شود و بسیار لذیذ و مقوی است. این سالاد برای پذیرایی در مهمانی‌ها یک گزینه شیک و جذاب است که می‌توانید آن را با روشی آسان در منزل تهیه کنید. اگر عاشق درست کردن سالاد و مزه‌های جدید هستید، در ادامه این مطلب با آموزش سالاد پپرونی همراه ما باشید.

مواد لازم

سوسیس پپرونی: ۱ بسته
کاهو: نصف ۱ عدد
ذرت: ۱ پیمانه
سفیده تخم مرغ: ۳ عدد
خیارشور: ۱۰ عدد
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری سرپر
سس کچاپ: ۱ قاشق غذاخوری 

طرز تهیه

برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا کاهو را بشویید و بعد از اینکه آب کاهو گرفته شد، کاهو را به صورت رشته‌ای خرد کنید. خیار شور و سفیده‌های تخم مرغ را هم به صورت نواری خرد کنید و روی کاهو‌های خرد شده بریزید. حالا سوسیس‌های پپرونی را به صورت نواری خرد کنید و همراه با ذرت به ظرف سالاد اضافه کنید. در آخر سس مایونز و سس کچاپ را به سالاد اضافه کنید و مواد را خوب زیر و رو کنید و هم بزنید تا مزه‌ها به خورد هم بروند. سالاد را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید، سپس آماده سرو است، نوش جان.

نکات مهم 
۱ـ ذرت یکی از دانه‌های خوراکی بسیار خوشمزه و پر طرفدار است که در آشپزی کاربرد زیادی دارد. از دانه ذرت برای تهیه انواع سالاد سبزیجات، سوپ‌ها، خوراک مرغ، خورش، ماکارانی، فینگرفودها، سالاد الویه و سالاد ماکارانی و حتی در ترشی‌ها استفاده می‌شود. ما معمولا ذرت را به صورت قوطی‌های کنسرو از فروشگاه مواد غذایی یا به صورت منجمد و نیم‌پز از فروشگاه‌های سبزیجات تهیه می‌کنیم. اگر برای تهیه ذرت از خود بلال استفاده می‌کنید، باید بدانید که بهترین بلال برای تهیه ذرت، بلال‌های معروف به ذرت مکزیکی هستند که در مغازه‌های تره‌بار موجودند. بلال ذرت مکزیکی دارای دانه‌های درشت؛ شفاف و بسیار نرم و شیرین است که برای تهیه سالاد و استفاده در انواع غذا مناسب هستند. دانه‌های این نوع بلال به رنگ زرد روشن هستند و تیره نمی‌شوند. 

۲ـ همیشه وقتی در تهیه غذا یا سالاد سس مایونز جزو مواد اولیه است، عده‌ای می‌پرسند، آیا می‌شود به جای آن از ماست استفاده کرد؟ این مسئله تا حدودی سلیقه‌ای است. اگر منع مصرف دارید یا اینکه به خاطر کالری بالای سس مایونز تمایلی به استفاده از آن را ندارید، می‌توانید ماست چکیده را جایگزین کنید؛ اما ماست معمولاً آب می‌اندازد؛ بنابراین توصیه می‌شود برای مهمانی‌ها این کار را انجام ندهید.

۳ـ این سالاد به دلیل داشتن پپرونی و خیارشور نیازی به اضافه کردن نمک و فلفل ندارد.

منبع: فرارو

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از